Quotes.

"I wanted a perfect ending. Now I've learned, the hard way, that some poems don't rhyme, and some stories don't have a clear beginning, middle, and end. Life is about not knowing, having to change, taking the moment and making the best of it, without knowing what's going to happen next."

March 4, 2010

Train - Catch If You Can.


Theme song ; Bella Luna by Jason Mraz.



"Cinta tu ibarat train. Kalau terlepas satu train, kita akan tunggu the next train. Cepat atau lambat kita tetap boleh tunggu. Mungkin next train bukan train yang betul, tapi ada juga the next train lagi kan?  Sabar lah tunggu, nanti datang jugak lah The RIGHT train kan? " (:

So kawan kawan, once you met the wrong guy, percayalah there is always have a second chance, either meet the right guy or maybe the wrong guy again but its still a chance. * ape luna cuba cakap? -__- But yeah, love is like we waiting fe a train. There is always have a probability either the next train is the right train or wrong train. So if we sabar menunggu, the right train akan muncul jugak. Macam Prince Frog korg la. (: Ohh, kecuali lah, korang buat keje ta senonoh tunggu LRT kat Stesen KTM Bangi, memang LRT takan muncul la sebab LRT cuma ada kat KL je. HAHA! :D

So, selamat menunggu the RIGHT train. 

princessFROG,
lunasayang.

2 comments:

nabilah halimi said...

yes yes yes
agree!!
tunggu train seterusnya

luna. said...

yeah. the RIGHT train. (: